Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Hout en vloerverwarming

White wash vloeren kom je vaak tegen in moderne, recent gebouwde huizen. Dat is niet zo raar: een dergelijke woning kun je vaak volledig naar je wens inrichten. Een white wash vloer is dan een unieke feature, met een mooi en speciaal effect. Voor veel mensen is het echter wel een nadeel dat veel van die moderne huizen zijn uitgerust met een vloerverwarming. Dat voelt als een belemmering, want de combinatie van een vloerverwarming en een houten vloer geldt voor veel mensen niet als een gelukkige. Dat is onterecht. Onze houten white wash vloeren en vloerverwarming gaan goed samen. Onder bepaalde condities.

Advies door een expert van Dutzfloors

Om hout en vloerverwarming te combineren, is het noodzakelijk dat de ruimte aan een aantal condities voldoet. Zo moet bij een in de vloer gefreesde set van verwarmingsbuizen, in ieder geval 1 cm afgedekte ruimte zijn tussen de vloer en de buizen. Ook is het raadzaam om de vloer niet zwevend te leggen, maar te verlijmen met een speciale lijm. Bij Dutzfloors kennen we de valkuilen en weten we hoe we zo’n vloer moeten leggen. Kom voor een advies op maat naar onze showroom of vraag één van onze experts om langs te komen.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>