Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen productie white wash vloeren

Bij Dutzfloors vinden we kwaliteit het belangrijkste van allemaal. Natuurlijk willen we jouw wens op het gebied van een houten vloer zo veel mogelijk tegemoet komen, maar dat doen we alleen met de overtuiging dat het product dat we leveren ook daadwerkelijk een goed product is. Omdat wij ook vinden dat de kwaliteit van extern geproduceerde vloeren, of het nu in Nederland of daarbuiten is, te wensen over laat, hebben wij er voor gekozen om de productie van onder andere white wash vloeren in eigen hand te nemen. Dat heeft een aantal zeer grote voordelen, waar jij zowel op de korte als de lange termijn van kunt profiteren.


Garantie en een scherpe prijs

Door het productieproces zelf ter hand te nemen, hebben we een goede grip op de kwaliteit van het hout en van de vloeren en vloerdelen. Die grip geeft ons de zekerheid om 15 jaar garantie te durven geven op de vloerdelen. Dat betekent dat jij, op het moment dat de vloer in de woning ligt, 15 jaar lang gegarandeerd geniet van een mooie houten vloer. Een ander voordeel is dat door het ontbreken van de tussenhandel, wij minder kwijt zijn aan inkoop en een lagere kostprijs hebben. Dit betekent dat we onze producten tegen een scherpere prijs aan kunnen bieden. Kom daarom eens kijken naar welke vloeren eventueel bij jou en jouw woning zouden passen.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>