Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Sortering en bewerking white wash vloeren

Een vloer sorteren, wat houdt dat in? Om kort te gaan, heeft het sorteren van de white wash vloer, te maken met de noesten die je toestaat op de planken en de vloerdelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment vloeren met kleine noesten (tot ongeveer 18 mm) of juist met dikkere noesten (ongeveer 35 tot en met 70 mm). Door dit onderscheid aan te brengen, kunnen wij de planken sorteren op het aantal noesten dat gewenst is. Daarmee maken we het mogelijk om precies de vloer bij elkaar te zoeken die jij wenselijk acht.


Bewerken van white wash vloeren

Een white wash vloer is in zeker zin al bewerkt. De white wash zorgt voor een uniek effect, dat veel mogelijkheden biedt bij het inrichten van de woning. Maar er is meer mogelijk. Zo kun je een velling kantje aanbrengen, een zogenaamde V-groef. Je krijgt dan een dun schuin kantje op de vloerdelen, waarmee je een extra reliëf aanbrengt in de vloer. Dit levert een mooi effect op, waar je veel mee kunt. Een white wash vloer kun je ook bezagen, waarmee je nog weer een ander effect op de vloer aanbrengt. Onze adviseurs (aan huis, of in de showroom) kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>